communieIn februari starten er twee trajecten van voorbereiding op vieringen van de Eerste Heilige Communie. Kinderen nemen dan voor het eerst volledig deel aan de Eucharistie. Zij mogen dan voor de eerste keer de heilige Communie ontvangen; het heilig Brood, Lichaam van Christus. De data van deze vieringen zijn:
15 mei 2022 in de H. Lucaskerk
22 mei 2022 in de H. Martinuskerk
button aanmeldingsformulier

Op verschillende manieren worden ouders ingelicht en gevraagd hun kinderen aan te melden. Kinderen in de leeftijd van groep 4 van de basisschool komen in aanmerking voor voorbereiding op de Eerste H. Communie.

Opgave kan door het invullen van het inschrijfformulier op de website van de parochie: www.eusebiusparochie.nl
Ook is het mogelijk telefonisch uw kind aan te melden via het parochiesecretariaat, tel.nr. 026-4424567.
Meer informatie over het communietraject is te vinden op bovengenoemde website.
Datum informatieavonden:
dinsdag 1 febr. 2022 in de Emmauskapel, St. Ganghulphusplein 5, Arnhem (voor locatie Lucaskerk)
woensdag 2 febr. 2022 in de Emmauskapel, St. Ganghulphusplein 5, Arnhem (voor locatie Martinuskerk)

We bieden een leuk en gedegen communieproject aan, waar verschillende vrijwilligers aan meewerken. We stellen het zeer op prijs als er ouders zijn die ons willen meehelpen bij de voorbereiding op de eerste communie.
Namens de werkgroepen EHC
Diaken Ronald Heinen

Aanmelden kan. Klik hiervoor op de button aanmeldingsformulier en vul de vragenlijst in. U ontvangt daarna een bevestiging van uw aanmelding.

button aanmeldingsformulier