alphaIn de St. Eusebiusparochie willen we graag met ingang van september starten met een Alpha cursus.

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk geloof. Wereldwijd hebben ruim 25 miljoen mensen in 169 landen een Alpha cursus gevolgd.

Op 14 september.gaat de Alpha cursus van start. In tien bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een maaltijd Hét moment om elkaar te ontmoeten en op een ontspannen manier elkaar te leren kennen.

Hierna gaan we met elkaar in gesprek over een bepaald onderwerp en soms kijken we ook naar een korte film over het onderwerp. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover we met elkaar verder doorpraten. .

De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven van 18.30 uur tot 21.30 uur, een keer in de twee weken.

In Nederland hebben ruim 300.000 mensen een Alpha gevolgd. Wie je ook bent, wat je ook gelooft, je bent van harte welkom!

Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken, samen met anderen. Er is ruimte voor al je vragen. Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers op alphacursus.nl, als je nog vragen hebt dan kun je ons bereiken

Anita Coenraadts

a.coenraads@eusebiusparochie.nl / 06-15189911

Ronald Heinen

Ronald.heinen@eusebiusparochie.nl / 06-23706820

aanmelden kan tot 1 september.