voorzittershamer Bent u begaan?
Bent u begaan met mensen die vaak ongewild en soms door eigen stom handelen in de financiële problemen zijn gekomen? Die er op eigen kracht niet meer uitkomen en achtervolgd lijken te worden door het lot? Echt, ze bestaan, die mensen die geen idee hebben hoe ze de dag van morgen financieel moeten doorkomen . Of erger: die zelfs voor vandaag geen eten hebben voor hun kinderen. Een paar weken geleden was het nog in het nieuws: de noodzaak voor kerken om mensen bij te springen in hun nood, omdat de terugtredende overheid niet thuis geeft, wordt steeds groter.

Als u ook vindt dat iedereen een (nieuwe) kans verdient hoeft u gelukkig niet stil te blijven zitten. Want bij de Parochiële Caritas Instelling (PCI) kunnen we uw denkkracht (in het bestuur) goed gebruiken. Die inzet voor uw naaste hoeft u maar een aantal uren per maand te kosten.

Meer informatie over de taak van de voorzitter is te verkrijgen bij de huidige voorzitter:

Johan Hermans j.hermans01@chello.nl of 06-46222715. Globale taakomschrijving is beschikbaar.