MachabelleZondagmiddag 20 oktober verzorgde zangeres Marchabel een concert in de O.L.V. Visitatiekerk in Velp. Ze zong traditionele en eigentijdse Marialiederen in een ‘Liturgisch Concert’ .Tussen de liederen door was er ruimte voor samenzang en gelegenheid om een kaarsje bij Maria aan te steken. Meer dan 100 bezoekers genoten van dit concert. Na afloop kreeg Marchabel dan ook een flink applaus. Velen dronken na afloop nog een kop koffie of thee in het parochiecentrum en gaven daar aan dat ze onder de indruk waren van de inhoud van deze middag.

Het verzoek was ook om een volgende keer te teksten van de liederen ook af te drukken in het programma. Want Marchabel zong niet alleen bekende stukken als het ‘Ave Maria’ en ‘Hallelujah’, maar had ook, op een ‘Passion achtige wijze’ andere liederen voorzien van een wat aangepaste tekst waardoor het voor 100% een Marialied was.

marchabel 1

marchabel3