DSC03758tnOp zondag 24 november vierde het “ontmoetingskoor” van O.L.V.V. Velp het St. Ceciliafeest.
Dit jaar een bijzondere dag voor, 80 jarig koorlid, Joop ten Broeke.
Hij kreeg uit handen van Pastoor Tuan de gouden speld met 70 jaar.
Een unicum voor het koor maar ook voor de “Gregorius” verenging die deze medaille speciaal hiervoor gemaakt heeft.

MachabelleZondagmiddag 20 oktober verzorgde zangeres Marchabel een concert in de O.L.V. Visitatiekerk in Velp. Ze zong traditionele en eigentijdse Marialiederen in een ‘Liturgisch Concert’ .Tussen de liederen door was er ruimte voor samenzang en gelegenheid om een kaarsje bij Maria aan te steken. Meer dan 100 bezoekers genoten van dit concert. Na afloop kreeg Marchabel dan ook een flink applaus. Velen dronken na afloop nog een kop koffie of thee in het parochiecentrum en gaven daar aan dat ze onder de indruk waren van de inhoud van deze middag.

palmpasen 1tnOnder stralende weersomstandigheden liepen op palmzondag, 9 april, enkele tientallen kinderen mee met de Palmpasenoptocht.
Voorafgegaan door de “drum- en Show fanfare Mr.H.M. van der Zandt”, liepen de kinderen, vaak vergezeld van hun ouders een mooie route door Velp.
Tijdens de optocht werden de stokken beoordeeld door een deskundige jury.
Na afloop was er een prijsuitreiking in het parochiecentrum.

t olvrouwDe kerkberichten van december 2019 voor Velp

olvvelpHet Jaarverslag 2018 geeft informatie over de activiteiten binnen de locatie OLV Visitatiekerk te Velp. In het voorwoord van het jaarverslag leest u meer over de aanleiding voor het maken van dit jaarverslag en de inhoud.

Lees hier het jaarverslag van 2018 van de locatie OLV Visitatiekerk te Velp.

t olvrouwSecretariaat O.L.V. Visitatie, Velp / Rozendaal
Secretariaat Velp : 026-3635390. Mail: visitatie.locatie@eusebiusparochie.nl
Geopend op maandag en donderdag van 09.30 - 12.00 uur
Stiltecentrum open maandag t/m zaterdag 9.00-16.00 uur
Door-de-weekse viering: iedere donderdag, 9.00 uur Zondagsviering: 9.45 u.
Zie de kerkberichten voor meer nieuws.