Taizé vieringen Arnhem

hemelsbreedZondagavond 1 juli 2018
Op het Franse platteland ligt een klein dorpje met de naam Taizé. In dit dorpje wonen maar een klein aantal mensen, maar toch trekken elke zomer duizenden jongeren, vanuit de hele wereld, hier naar toe om samen te werken, te bidden, te eten en zeker ook om samen te zingen. Alweer ruim 50 jaar geleden werd hier een oecemensich klooster gesticht die zich ontwikkelde tot een plek waar jongeren met uiteenlopende achtergronden elkaar ontmoeten en samen bidden.
De stijl en sfeer van de vieringen van Taizé worden gekenmerkt door eenvoudige, korte liederen in verschillende talen, en door stilte. Deze vieringen worden vanaf 1 juli 2018 in de Lucaskerk in Elden gehouden.

Dit doen we onder de naam: “Spiritual Vocals for Relaxation and Meditation.” Geïntieerd vanuit ‘Hemelsbreed’ werken verschillende vrijwilligers en kerken samen om deze prachtige vieringen neer te zetten.
Wees van harte welkom!
Wanneer? Zondagavond 1 juli 2018
Hoe laat? Inloop 19:45u / start 20:00u
Waar? Lucaskerk Elden (Rijksweg-West 52, Arnhem)