Buitenviering Carolinapark Dieren

Openluchtdienst Dieren tnOp zondag Trinitatis (27-5) werd in het Carolinapark gevierd dat God vele gezichten heeft: we weten weer dat Hij “ziet, hoort en spreekt”.
Met het voorbeeld van “de gele lis” (die zèlfs in het park aan de waterkant bloeide) en “de triangel” leerde de jongere garde wat de Drieenige God betekent.
Tussen de 300 en 400 mensen waren aanwezig en genoten van deze andere manier van kerken: bijna alle stoelen waren bezet.
De complete bezetting van muziekvereniging Wilhelmina en het gelegenheidskoor met zangers uit verschillende tradities zorgden voor prachtige muzikale franjes.
Alleen de pastores (pastor Coenraads en ds. Quik-Verweij) waren niet zonnig gekleed: de werkkleding was immers werkkleding uit de traditie!
Dankzij “de Oranjerie” kon voor een vriendenprijsje koffie gedronken worden: iedereen bleef graag napraten en nagenieten. (zie foto's hieronder)
Ds. Quik-Verweij, Voorzitter Raad van Kerken Veluwezoom, 0575-567778

Openluchtdienst