Wijkdag Malburgen 9 september 2017

2017 Wijkdag Malburgen Foto tnOntmoetingsplekken in de Wijk

Dat was het thema waarmee we met mensen in gesprek probeerden te komen. En dat lukte heel aardig gezien het grote aantal gele stickertjes dat op het prikbord kwam te hangen. Aan de hand van de genoemde ontmoetingsplek vroegen we door; waarom men die plek bezocht, wat men er vond, of men er alleen ging , of dat men ook wel eens iemand anders meenam om die dan over 'n drempel te helpen. Het was een fijne manier om zo met mensen in gesprek te komen. De genoemde ontmoetingsplekken varieerden van Bruishuis, sporthal tot kerk.

Ook deelden we 'n gedichtje uit van Hans Bouma met de titel “ Om medemens te zijn” en er was natuurlijk ook koffie , thee en iets lekkers. Het geheel was mogelijk gemaakt door de vrijwilligers van de drie kerken in Malburgen: de Kruiskerk, de Salvatorkerk en de Emmauskapel.
We kijken terug op mooie gesprekken en een fijne samenwerking.

2017 Wijkdag Malburgen Foto

Jacqueline, Mimi, Jeanne