Buurtklussendienst Inloophuis Sint Marten genomineerd

BuurtserviceDe buurtklussendienst van het Inloophuis Sint Marten is genomineerd voor een landelijke prijs van KRO/NCRV en KANS-fonds.
De mannen en vrouwen van de buurtklussendienst knappen klussen op in huis en tuin bij mensen in Klarendal en Sint Marten.
Daaraan zijn wel een paar voorwaarden verbonden; mensen kunnen de klus zelf niet opknappen, hebben niemand die het voor hen kan doen en hebben het geld niet om het betaald te laten doen.
Veel van deze vrijwilligers komen op de betaalde arbeidsmarkt niet aan de bak vanwege een beperking of om een andere reden.
In de buurtklussendienst zetten zij hun gouden handen en verdere talenten in ten dienste van buurtbewoners.

De buurtklussendienst is uitgekozen als één van de vier meest inspirerende parochiële diaconale projecten.
De prijswinnaar wordt op zaterdag 24 juni bekend gemaakt tijdens de landelijke dag voor parochies in Utrecht.
KRO-NCRV zendt op dinsdag 20 juni om 16.30 uur een programma uit over de vier genomineerde projecten.