Zou jij misdienaar willen worden?

misdienaarMisdienaar wie of wat is dat? Iedereen die zijn of haar 1e H. Communie heeft gedaan kan misdienaar worden.
Of je je 1e Communie pas kort geleden gedaan hebt of misschien al enkele jaren geleden dat maakt niet uit.
Een misdienaar is de hulp van de priester in de viering op zondag in de kerk.

De priester moet dan van alles doen en daarom is het handig en gemakkelijk als iemand hem daarbij helpt.
Dat kun jij zijn! Niet alleen natuurlijk, maar meestal met zijn tweetjes. Je werk begint al als de viering begint en de bel geluid moet worden. Je helpt met het klaarmaken en afruimen van de tafel voor de eucharistie.
En zo zijn er nog meer activiteiten waarbij je hulp nodig is.
Je krijgt een korte opleiding, zodat je goed weet wat er allemaal van je verwacht wordt.
Wij zoeken enthousiaste jongens en meisjes om in de O.L.V. Visitatiekerk in Velp misdienaar te worden.
Meld je dus aan via:
Secretariaat Eusebiusparochie Antwoordnummer 1340 6800 VC Arnhem
Of mail naar secretariaat@eusebiusparochie.nl met je naam, adres, telefoonnummer en als je dat hebt, je mailadres.
Er wordt dan contact met je opgenomen.