Uitnodiging voor het jongerenfeest jongerenpastoraat

jongeren2Beste jongeren,

De vakantieperiode is alweer voorbij en het nieuwe seizoen is van start gegaan. Hopelijk heb je een fijne vakantie gehad en ben je goed en met frisse energie begonnen aan je studie of werk.

Op zondag 24 september vindt het jaarlijkse openingsfeest plaats voor alle jongeren in het Aartsbisdom Utrecht. Wij nodigen iedereen van harte uit om aanwezig te zijn en elkaar te ontmoeten in momenten van gebed en in een feestelijke en informele sfeer.

Vanaf 10.15 uur ben je welkom op de parkeerplaats achter de St. Lambertusbasiliek, Enschedesestraat 1, 7551 EE Hengelo (OV) voor een kopje koffie of thee en een koekje. Om 10.45 uur vertrekken we naar de kermis, waar om 11.00 uur de eucharistieviering begint in de tent van de botsauto's. Dit maakt de ontmoeting extra feestelijk. Het feest eindigt rond de klok van 19.00 uur.

Op dit feest ontmoet je vele andere jongeren en is er aandacht voor geloofsverdieping en gezelligheid. In de middag is er een dans-workshop (want feest is feest) om het nieuwe jaar te starten.

Aan het eind van de middag hebben wij een workshop over gebed en een aanbiddingsmoment.

De kerk is op loopafstand van het centraal station van Hengelo (OV).

In verband met de maaltijd en de voorbereiding graag opgeven tot 19 september door te mailen naar diaken Mauricio Meneses: J.Meneses@aartsbisdom.nl. We willen vragen om een eigen bijdrage van € 5,00 vanwege de onkosten (graag contant meenemen).

Hier volgt het globale programma van de dag:
10.15 uur Inloop op de parkeerplaats achter de Lambertusbasiliek met koffie, thee en koekjes
11.00 uur Eucharistieviering op de kermis in Hengelo
12.30 uur Brunch in het parochiehuis. Er wordt gezorgd voor een broodje.
13.45 uur Kennismaking met de nieuwe jongerenwerker
14.30 uur Pauze
14.45 uur Dans-workshop. In beweging komen en samen delen.
16.15 uur Pauze
16.30 uur Workshop over gebed
17.15 uur Aanbidding
18.00 uur Avondeten
19.00 uur Einde openingsfeest

Wij hopen jullie daar te ontmoeten! Graag tot zondag 24 september.

Met vriendelijke groet,
Mauricio Meneses