Uitnodiging voor het jongerenfeest jongerenpastoraat

jongeren2Beste jongeren,

De vakantieperiode is alweer voorbij en het nieuwe seizoen is van start gegaan. Hopelijk heb je een fijne vakantie gehad en ben je goed en met frisse energie begonnen aan je studie of werk.

Op zondag 24 september vindt het jaarlijkse openingsfeest plaats voor alle jongeren in het Aartsbisdom Utrecht. Wij nodigen iedereen van harte uit om aanwezig te zijn en elkaar te ontmoeten in momenten van gebed en in een feestelijke en informele sfeer.

Lees meer: Uitnodiging voor het jongerenfeest jongerenpastoraat

 

Startbijeenkomst M25

M25logoOp 29 september 2017 is de startbijeenkomst van de jongerengroep M25. Zie de FLYER!

Wil jij iets voor een ander betekenen, leren organiseren, nieuwe mensen ontmoeten en met eigen ogen en oren beleven hoe mensen in bijzondere omstandigheden leven?
Kom dan eens bij ons kijken. Bij ons project kun je ontdekken hoe je je samen met anderen kunt inzetten voor mensen met een bepaalde nood. Je maakt kennis met organisaties in Arnhem die hierin actief zijn, en gaat dan stapsgewijs zelf aan de slag. Je leert hoe je anderen een plezier kunt doen op een manier die zij echt fijn vinden. Je kunt ook zelf initiatieven ontwikkelen. M25 is in Arnhem verbonden met de Eusebiusparochie.

 

Wereldjongerendagen Krakau 23 juli – 2 augustus 2016

wjd tn

In Krakau vonden dit jaar de wereldjongerendagen plaats en natuurlijk was ook de Eusebiusparochie vertegenwoordigd. Het reisgenootschap van de verkorte reis was met 55 pelgrims een gezellige boel.

Björn en Bas, twee jongeren die zijn mee geweest naar de wereldjongerendagen in Krakau, hebben een film gemaakt van onze eigen reis naar Krakau. Klik op de LINK om de film te bekijken!

Lees meer: Wereldjongerendagen Krakau 23 juli – 2 augustus 2016

 

M25 wint Arnhemse Stadsprijs voor vrijwilligers

M25 LOGO T-shirtOp vrijdag 27 november heeft de diaconale tienergroep M25 de Arnhemse stadsprijs voor vrijwilligerswerk in de categorie jeugd gewonnen. De prijs werd uitgereikt door de burgemeester van Arnhem, Herman Kaizer. Het was een gezellige en feestelijke uitreiking en een felicitatie waard voor alle tieners van M25 en voor Marja Hoogwegt als grote kracht achter M25!

Hieronder een aantal foto's van de prijsuitreiking.

Lees meer: M25 wint Arnhemse Stadsprijs voor vrijwilligers

 

Kerkennacht - jongerennacht

kerkenachtVrijdag 19 juni hebben we een hele leuke en inspirerende kerkennacht – jongerennacht gehad!

We zijn gestart in de Walburgiskerk. Nadat we met elkaar hadden kennis gemaakt aan de hand van het verhaal van ‘jou en je fiets’, zijn we op de fiets gestapt en hebben we een ‘biking diner’ gehad.
We zijn allereerst naar het Leger des Heils gefietst waar we werden ontvangen met uitleg over wat het Leger des Heils allemaal doet, een parkoers met opdrachten rond geloven, je relatie met God, en ten slotte kregen we een heerlijke kop soep.

Lees meer: Kerkennacht - jongerennacht

 

M25 Arnhem: voor jongeren van 12-18 jaar

M25 LOGO T-shirt

Wil je naast school en thuis ook wel eens je handen uit je mouwen steken? En wil je méér zien in de wijk of in de stad? Wil je ontdekken wat jouw hulp voor anderen kan betekenen? 
Kom dan kennismaken bij M25!

Jaarprogramma M25 2016-2017

 

Lees meer: M25 Arnhem: voor jongeren van 12-18 jaar

 

Jongerengroep

jongeren2Wij zijn een groep jongeren in de leeftijd van ongeveer 18 tot 30 jaar oud.

Sommigen van ons studeren of zitten op school, anderen zijn aan het werk.
Wat ons bindt is dat we graag leeftijdgenoten ontmoeten om te praten over onderwerpen die met geloof te maken hebben en dat we het leuk vinden om af en toe samen leuke activiteiten te ondernemen.
We komen eens per maand bij elkaar op vrijdagavond.
Lijkt het je wat om mee te doen? Neem dan contact met ons op.

Lees meer: Jongerengroep

 

Jongerenactiviteiten 2015-2016

jongerenHieronder vindt u het overzicht van activiteiten voor jongeren, vormelingen, misdienaars, kinderen en begeleiders.

Jaaroverzicht 2015/2016

Meer info kunt u vinden op: Jong Aartsbisdom

 

Don Bosco Jongerenkoor

tn donboscoWij zijn een katholiek jongerenkoor in Arnhem.

1 keer per week repeteren wij van 20.00-21.15 uur in de grote Martinuszaal. Wij zingen in eucharistievieringen in de St. Eusebiusparochie. Wij zingen liederen uit Canada, Lourdes en van de Wereldjongerendagen. Jongeren tussen de 12 en de 30 jaar, die mee willen zingen zijn van harte welkom!
Info bij voorzitter en contactpersoon van het Don Bosco-koor Isabelle van Kesteren.
Emailadres: isabellevankesteren@gmail.com

Lees meer: Don Bosco Jongerenkoor

 
Ga naar boven

Volg ons op Twitter

Om deze pagina te bekijken heeft u Flash Player 9+ ondersteuning nodig!

Haal Adobe Flash speler

eusebius

Vertalen Website

Recent toegevoegd