leuvenIn het weekend van 22, 23 en 24 februari zijn wij als jongerengroep samen met de jongerengroep uit Elst naar Leuven afgereisd om naar het klooster te gaan waar pastoor Zweers is ingetreden.Op vrijdagmiddag zijn we met verschillende auto’s vertrokken naar België waar we rond zes uur aankwamen, precies op tijd om de mis met de broeders mee te kunnen vieren. Hierbij viel gelijk al op dat er veel jonge broeders waren uit verschillende landen. Lees hier het hele verslag!

M25logoMaak kennis met Jongerengroep M25

vrijdag 28 september van 17:00 tot 19:00

Zie de bijlage voor het programma!

M25 LOGO T-shirtM25 is de jongerengroep van de Eusebiusparochie voor jongeren tussen 12-17 jaar.

Het jaarprogramma is een voorlopig jaarprogramma.
Zodra er meer informatie bekend is, zal dit aangevuld worden.
Jaarprogramma M25 2018-2019

jongeren2Wij zijn een groep jongeren in de leeftijd van ongeveer 18 tot 30 jaar oud.

Sommigen van ons studeren of zitten op school, anderen zijn aan het werk.
Wat ons bindt is dat we graag leeftijdgenoten ontmoeten om te praten over onderwerpen die met geloof te maken hebben en dat we het leuk vinden om af en toe samen leuke activiteiten te ondernemen.
We komen eens per maand bij elkaar op vrijdagavond.
Lijkt het je wat om mee te doen? Neem dan contact met ons op.

jongerenHieronder vindt u het overzicht van het jaarprogramma voor de jongeren van 17 tot 30 jaar.

Jaarprogramma 2018/2019

tn donboscoWij zijn een katholiek jongerenkoor in Arnhem.

1 keer per week repeteren wij van 20.00-21.15 uur in de grote Martinuszaal. Wij zingen in eucharistievieringen in de St. Eusebiusparochie. Wij zingen liederen uit Canada, Lourdes en van de Wereldjongerendagen. Jongeren tussen de 12 en de 30 jaar, die mee willen zingen zijn van harte welkom!
Info bij voorzitter en contactpersoon van het Don Bosco-koor Isabelle van Kesteren.
Emailadres: isabellevankesteren@gmail.com