Eerste Heilige Communie 2018

communie

De Eerste Heilige Communie, een groot feest. Kinderen mogen dan in de kerk voor het eerst volledig deelnemen aan de viering van het Laatste Avondmaal, de eucharistie. Dan ontvangen zij voor het eerst het Heilig Brood, de Hostie.

De Eerste Heilige Communieviering zal plaatsvinden op de volgende dagen:
- Arnhem Noord/Velp/Rozendaal op zondag 22 april 2018 in de OLV Visitatiekerk te Velp (overzicht belangrijke data Arnhem Noord)
- Arnhem Zuid op zondag 27 mei 2018 in de Lucaskerk te Elden (overzicht belangrijke data Arnhem Zuid)

Er is een ouderavond waarop u meer informatie krijgt over het communieproject en de kinderbijeenkomsten.

Arnhem Noord/Velp/Rozendaal op maandag 22 januari van 20.00-22.00 uur in het parochiecentrum van de OLV Visitatiekerk, Emmastraat 18 te Velp.
Arnhem Zuid op donderdag 18 januari van 20.00-21.30 uur in de Lucaskerk, Rijksweg West 52 te Elden.