Eerste Heilige Communie 2018

communie

De Eerste Heilige Communie. Een groot feest. Kinderen mogen dan in de kerk voor het eerst volledig deelnemen aan de viering van het Laatste Avondmaal, de Eucharistie. Dan ontvangen zij voor het eerst het Heilig Brood, de Hostie.

De RK Eusebiusparochie nodigt de kinderen, die in groep 4 van de basisschool zitten, uit om het komende seizoen mee te doen. Als uw zoon of dochter nog in groep 3 zit vragen we u om nog een jaartje te wachten. Om met de groep mee te kunnen doen is het belangrijk dat kinderen goed kunnen lezen en schrijven.

button aanmeldingsformulier

De Eerste Heilige Communieviering zal plaatsvinden op de volgende dagen:
- groep(en) Arnhem Noord/Velp/Rozendaal op zondag 22 april 2018 in de OLV Visitatiekerk te Velp (overzicht belangrijke data Arnhem Noord
- groep(en) Arnhem Zuid op zondag 27 mei 2018 in de Lucaskerk te Elden (overzicht belangrijke data Arnhem Zuid)
In Dieren is dit jaar geen Eerste Communieviering gepland. Kinderen kunnen zich aansluiten bij een groep naar keuze, of volgend jaar meedoen met de groep in Dieren.
Als u het centrale secretariaat doorgeeft te willen wachten tot volgend jaar, dan zult u in het najaar van 2018 een nieuwe aanmeldbrief ontvangen.

Er is een ouderavond waarop u meer informatie krijgt over het communieproject en de kinderbijeenkomsten. Voor de groep Arnhem Noord/Velp/Rozendaal is deze avond op maandag 22 januari van 20.00-22.00 uur in het parochiecentrum van de OLV Visitatiekerk, Emmastraat 18 te Velp.
Voor Arnhem Zuid is deze avond op donderdag 18 januari van 20.00-21.30 uur in de Lucaskerk, Rijksweg West 52 te Elden.

U kunt uw kind aanmelden voor de Eerste Communie tot uiterlijk 10 januari 2018. Klik hiervoor op de button aanmeldingsformulier en vul de vragenlijst in. U ontvangt daarna een bevestiging van uw aanmelding.