communieIn januari starten er twee trajecten van voorbereiding op vieringen van de Eerste Heilige Communie. Kinderen nemen dan voor het eerst volledig deel aan de Eucharistie. Zij mogen dan voor de eerste keer de heilige Communie ontvangen; het heilig Brood, Lichaam van Christus. Deze vieringen vinden plaats op zondag 10 mei 2020 om 11.30 uur in de Martinuskerk te Arnhem en op zondag 17 mei in de Lucaskerk om 09.45 uur te Elden.
Op verschillende manieren worden ouders ingelicht en gevraagd hun kinderen aan te melden. Kinderen in de leeftijd van groep 4 van de basisschool komen in aanmerking voor voorbereiding op de Eerste H. Communie.

Opgave kan door het invullen van het inschrijfformulier op de website van de parochie: www.eusebiusparochie.nl
Ook is het mogelijk telefonisch uw kind aan te melden via het parochiesecretariaat, tel.nr. 026-4424567.
Meer informatie over het communietraject is te vinden op bovengenoemde website.
Datum informatieavond:
Voor mensen in Arnhem-Noord, Velp en Veluwezoom op maandagavond 20 januari van 20.00 uur -21.30 uur in de Martinuszaal bij de Martinuskerk, Steenstraat 7 te Arnhem.
Voor mensen in Arnhem-Zuid op dinsdagavond 28 januari van 20.00 uur -21.30 uur in de Emmauskapel, Gangulphusplein 5, Arnhem.
We bieden een leuk en gedegen communieproject aan, waar verschillende vrijwilligers aan meewerken. We stellen het zeer op prijs als er ouders zijn die ons willen meehelpen bij de voorbereiding op de eerste communie.
Namens de werkgroepen EHC
Diaken Ronald Heinen

Aanmelden kan tot 17 januari 2020. Klik hiervoor op de button aanmeldingsformulier en vul de vragenlijst in. U ontvangt daarna een bevestiging van uw aanmelding.

button aanmeldingsformulier