Parochianen goed vertegenwoordigd op Onganse vrijwilligers Gala

vrijwilligersgalaAfgelopen zaterdag avond 16 november was het weer feest voor vele honderden Arnhemse vrijwilligers in het Musis Sacrum. Onder de aanwezigen waren vele parochianen en andere betrokkenen bij de Sint Eusebiusparochie. Oud St. Janners, H. Harters, Willibrorders, Lucasgangers, Martinusgangers, Emmauskapelgangers, OLV-Visitatie gangers, Walburgianen, en welke groepen vergeet ik van afgelopen paar jaar? Ruim zeventig betrokkenen rond 't buurtpastoraat en inloopcentrum waren ook present.

Het was een feestelijk samen met een vuurdoop voor onze nieuwe burgemeester die het enthousiast en op zijn "ernems" deed. Mooi ook dat onze oude burgemeester er was. Er waren mooie sociale projecten genomineerd, met een bijna expliciet diaconaal karakter zou ik durven zeggen. Wellicht 'n idee voor betrokken parochianen om voor volgend jaar ook projecten van onze parochie voor te dragen!

foto 7

foto 6

Geert Rozema buurtpastor Klarendal, Sint Marten.