Kleopaskoor Dieren

KleopaskoorWe hebben een gemengd parochieel koor van ± 26 leden. De Emmauskerk aan de Rode Kruislaan 2 in Dieren, is onze thuishaven. We zingen veelal 4 stemmig. Het koor bestaat uit 11 sopranen, 5 alten, 4 tenoren en 5 bassen. Houdt U van zang en/of liederen, en houdt U van gezelligheid, of wilt U de crisis ontduiken ? Kom dan eens een kijkje nemen tijdens onze repetities op de maandagavond van 20-22 uur in de Emmauskerk, gelegen naast van de speeltuin aan de Rode Kruislaan.

We repeteren veelal melodieuze liturgische liederen van Huub Oosterhuis met melodieën van A. Oomen of B. Huijbers tot liederen van J.S. Bach. Maar ook Taizé en Avé Maria worden niet vergeten. Het voornamelijk Nederlandstalig repetoire groeit jaarlijks met 10-15 liederen.
En blijft dan ook boeien, daar je niet telkens dezelfde liederen zingt, maar ook nieuwe liederen moet eigen maken. Koorleden wordt altijd gevraagd lieddagen elders in het land te bezoeken, om nieuw repetoire aan te dragen voor het koor.
Joep Stappers zal vanaf dit najaar ons koor gaan dirigeren.

Het koor heeft ook een eigen website: http://kleopaskoor-dieren.jouwweb.nl/