Pelgrimskoor

tn pelgrimskoorIn september 2010 is er voor de kerken in Arnhem-Noord een Rouw- en Trouwkoor opgericht.
Het koor bestaat voornamelijk uit leden van alle voormalige parochies uit Arnhem-Noord en staat onder enthousiaste leiding van Monique Verhoeven.
Wij hebben dit koor "het Pelgrimskoor" genoemd vanwege het toenmalige trekken van de ene kerk naar de andere kerk voor zangbegeleiding bij huwelijksvieringen en uitvaarten.

Momenteel zijn er 22 koorleden verdeeld over de zangstemmen sopraanalt-tenor-bas.
Het koor zingt zowel 1-stemmige als 3- en/of 4-stemmige liederen.

pelgrimskoor

De repetitie is 1x keer in de twee weken (in de oneven weken) op dinsdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur.
Belangstellenden zijn van harte welkom. Zij kunnen een keer op de dinsdagmorgen binnenlopen om naar de repetitie van ons koor te komen luisteren en een kopje koffie te drinken.

De repetities vinden plaats in het Martinuszaaltje naast de St.Martinuskerk, ingang Van Muijlwijkstraat.
Voor nadere informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met Bea Scheerder telefoonnr. 026-3820475