Capella Eusebiana

marcusberginkCapella Eusebiana is in het laatste jaar behoorlijk gegroeid. Wij zijn nu, begin 2018, met goed 15 zangeressen.

Ook ons repertoire groeit gestaag, van middeleeuwse eenstemmigheid via de klassieke vocaalpolyfonie tot aan moderne meesters.
We zingen onder leiding van Alexander Saladin en begeleid door organist Marcus Bergink, die het koor 2013 heeft opgericht.
Onze vaste diensten in de St.Martinuskerk zijn op de tweede zondag van de maand en de hoogtijdagen.
Voor projecten nodigen wij ook mannelijke en extra vrouwelijke zangers uit, vorig jaar b.v. met Kerst, Pasen en een concert in de Walburgiskerk.
Nieuwe zangeressen en projectzangers zijn welkom!

Houd je van zingen en geestelijk repertoire, wil je Gregoriaans (leren) zingen, zoek je een (nieuw) koor met goede sfeer, wil je ook meewerken aan een waardig muzikaal aandeel van de liturgie?
Repetitie op donderdagavond, voor vaste leden wekelijks.
Voor deelname aan dit koor is wel prettig als je wijs kunt houden en als je bereid bent om thuis te studeren (met behulp van opnames die we inzingen).
Naast de dirigent hebben we zangeres Dorien Verheijden als stemcoach.
Heb je zin om kennis te maken? We zien je graag in de Martinuskerk na 'onze' mis. Of schrijf aan capellaEus@gmail.com of a.saladin@xs4all.nl