Projectkoor Basileia

projectkoor tnIn de mooie, oude Walburgiskerk,worden de vieringen opgeluisterd door bijzondere zang. Heel eenvoudige muziek, heel gewone zangers en zangeressen en een keyboard blijken te kunnen ontroeren en bezielen.

De dirigent van het koor, Caspar van der Vinne heeft een methodiek ontwikkeld, die het koor leert iedere toon van energie te voorzien en op een instinctieve manier de kracht van het collectief te vinden. Op deze manier wordt de muziek op een heel bijzondere manier tot leven gebracht; de prachtige akoestiek in de kerk en de liederen van  o.a Huub Oosterhuis, Aldèrt, Taizé en Iona doen de rest.

Elke viering wordt hiermee tot een bijzondere en intense ervaring die de kerkgangers bijna als vanzelf uitnodigt om mee te zingen. BASILEIA zingt  een paar keer per jaar projectmatig in zondagse vieringen. Zin om mee te zingen? Clem Follender geeft je alle informatie. Tel. 026- 4426970

projectkoor