Nieuwe leden welkom bij Capella Eusebiana

koor

Sinds 2013 luisteren we de vieringen in de Martinus op tijdens hoogtijdagen en op de tweede zondag van de maand. Sinds 2016 staan wij onder leiding van Alexander Saladin.

We zijn op het moment een vrouwenkoor van 11 zangers - tendens stijgend. We repeteren wekelijks op donderdagavond van 19.30 tot 21.45 uur in de Martinuszaal aan de Van Muijlwijkstraat. Capella Eusebiana vormt ook de basis van het projectkoor In Splendoribus, waartoe wij extra vrouwelijke en mannelijke zangers uitnodigen, b.v. voor kerst.

We werken aan uitbreiding van ons repertoire en van de bezetting, in alle stemgroepen. Mannelijke zangers zijn bij ons ook welkom, niet alleen als altus, maar ook als tenor of bas. Voor deelname aan dit koor is prettig als je wijs kunt houden en als je bereid bent thuis te studeren met behulp van opnames die je krijgt toegestuurd. Meerdere van onze leden hebben zangles. Naast de dirigent hebben we een stemcoach die nieuwe leden aanhoort en adviseert.

Dus, houd je van zingen, wil je Gregoriaans (leren) zingen, heb je altijd al in een koor gewild, zoek je een nieuw koor, vind je het belangrijk dat de liturgie word opgeluisterd met mooie muziek, meld je dan aan op dit e-mailadres capella.st.martinus@gmail.com of bij de dirigent a.saladin@xs4all.nl , of kom een keer de sfeer proeven op donderdagavond.

 
Ga naar boven

Volg ons op Twitter

Om deze pagina te bekijken heeft u Flash Player 9+ ondersteuning nodig!

Haal Adobe Flash speler

eusebius

Vertalen Website