cameraliveDank aan iedereen die meegeholpen en meegevierd heeft in de Goede Week en Pasen! !Dat we door middel van de liverstream met elkaar waren verbonden heeft ons geraakt en ontroerd. We hebben de vieringen in de eigen kerk moeten missen, maar we hebben toch samen gelezen, gebeden, gezongen en geluisterd.Dank voor het vertrouwen thuis achter PC en laptop en tablet mee te doen. Dank aan alle vertegenwoordigers van de locaties die gekomen zijn om mee te doen. Dank aan de technici voor hun geweldige inzet en begeleiding, dank aan zangers en organisten voor de fijne muzikale omlijsting, dank voor de liturgie, de aankleding van de kerk en de bloemen, en voor de gastvrijheid. We worden bemoedigd door de vele positieve reacties die we van u hebben ontvangen. De komende zondagen zullen we op deze voet verder gaan! Namens het pastoraal team en parochiebestuur,
Pastoor Tuan T. Nguyen en Tista Bobbink waarnemend vice-voorzitter

tn002

Het is weer zo ver. Op zondag 5 juli a.s. gaan de liturgische vieringen in al de kerken van onze parochie weer van start. Deze vieringen vangen aan op de gebruikelijke tijden zoals we voor de uitbraak van het corona-virus gewend waren.
Emmaüskerk te Dieren: 9.30 uur
O.L.V. Visitatiekerk te Velp: 9.45 uur
H. Lucaskerk: 9.45 uur
St. Martinuskerk: 11.30 uur

vacatureRK Parochie Sint Eusebius te Arnhem zoekt op korte termijn een jonge, enthousiaste en betrokken man of vrouw voor ondersteuning in de parochie.
We willen graag onze betrokkenheid met kinderen en jongeren in onze parochie  versterken.
Hierbij denken we er op de eerste plaats aan contact te leggen met het basisonderwijs.
Hiervoor zoeken we een jong, enthousiast persoon.
Lees HIER de hele advertentie!

anitacoenraadsBeste mensen,
Wat doen we als pastores op dit moment in deze periode van de Coronacrisis?
Nou ik kan u vertellen dat ik eigenlijk net zo druk ben als de periode hiervoor, maar anders druk. En ik ben God dankbaar dat we nu andere middelen tot onze beschikking hebben dan in tijde van de oorlog, toen je elkaar maar moeilijk kon bereiken, zeker als je wat verder weg woonde van elkaar.
Ik bel en mail met veel mensen/parochianen om te informeren naar hoe het met hen gaat.
Mensen die kwetsbaar zijn wat hun gezondheid betreft, maar ook mensen waarvan ik weet dat hun netwerk niet echt groot is.

tuan3Aan alle vrijwilligers van de Eusebiusparochie, Arnhem, 19 maart 2020
Beste allemaal,
In deze bijzondere tijd wordt veel van ieder gevraagd. Wij waarderen uw trouwe inzet voor de parochie enorm en we danken u daarvoor. Tegelijk zijn we ons bewust van ieders verantwoordelijkheid voor zijn of haar eigen gezondheid, of die van onze naasten.

Eusebiusparochie Agenda

S M T W T F S