De Parochie

Levensbeschouwelijke Meeting op 26 november 2017 in Dieren

rvknwOp zondagmiddag 26 november aanstaande van 13:30 uur tot 16:30 uur organiseert de Werkgroep Interreligieuze Ontmoetingen (IRO) een Levensbeschouwelijke Meeting voor iedereen in Dieren.

We wandelen van kerk via synagoge naar moskee.

De middag zal in het teken staan van speeddaten in de kerk. Samen praten en nadenken over levensbeschouwelijke dilemma's en stellingen in de synagoge. En ter afsluiting een gezamenlijke High Tea (Hi'T) in de moskee.

Ben je christen, moslim, jood, atheïst, spiritueel, humanist of nog net even anders? Wil je kennis maken met mensen vanuit een diversiteit aan levensbeschouwelijke achtergronden? Zou je ook wel eens van gedachten willen wisselen over levensbeschouwelijke thema's, zoals levensvragen en normen en waarden? Weet je iets lekkers om mee te nemen naar de Hi'T (liefst iets vegetarisch in verband met de diverse diëetwensen)?

Geef je dan op via het emailadres iro.activiteit@gmail.com.

Je ontvangt dan nog een persoonlijke uitnodiging per mail met specifieke tijdstippen en plaatsen.
We kijken uit naar jouw aanmelding en komst!

Werkgroep Interreligieuze Ontmoetingen (IRO)
iro.activiteit@gmail.com