Doordeweekse vieringen in de Eusebiusparochie

zweersMet het vertrek van pastoor Smits was het maar beperkt mogelijk om door de week de eucharistie te vieren in de Sint Eusebiusparochie. Natuurlijk waren er wel mogelijkheden in de verschillende kloosters en verzorgingstehuizen. Het laatste jaar gebeurde de viering in onze parochie op woensdagmorgen om 9.00 uur in de Sint Martinus. Met de komst van een nieuwe pastoor is er weer een ruimere mogelijkheid. Afgezien van de vieringen in de verzorgingstehuizen, die in Dieren, Rheden en De Steeg deels door het pastoraal team worden verzorgd, hebben we afgesproken om vanaf 1 september de volgende eucharistievieringen aan te bieden:

- Dinsdagmorgen om 9.00 uur in de Sint Martinus

- Woensdagmorgen, eerste woensdag van de maand om 10.00 uur Emmaüskerk, Dieren, overige woensdagen 09.30 uur Elthetokerk (EV/CV), De Steeg

- Donderdagmorgen om 9.00 in de OLV Visitatie (vanwege de verbouwing in de zaal)

- Zaterdagmiddag om 12.00 uur in de Sint Martinus. Na afloop zal er gelegenheid zijn tot biecht en aanbidding.

De hoogfeesten worden als aparte viering in de Sint Martinus gevierd. Deze vinden nu om 19.00 uur plaats. De voorkeur van het team gaat uit naar 19.30 uur om de overdag werkende mens-met-gezin ook de mogelijkheid te geven de eucharistie te vieren. Mochten hierin de tijden veranderen dan hoort u dat bijtijds.
Mocht de pastoor niet beschikbaar zijn dan wordt er naar een vervanger gezocht.

Pastoor Zweers