Koren HomeHet Neva-ensemble geeft op zaterdag 4 januari 2020 een concert in de: H. Lucaskerk, Rijksweg West 52, Elden.
Aanvang 20.00 uur. Toegang vanaf 19.30 uur.

Het Russische klein koor, (twee zangeressen, drie zangers en een pianiste) zingt een aantal liederen van Slavisch-Byzantijnse kerkmuziek, kerstliederen en Russische volksmuziek over lief en leed van het uitgestrekte platteland.

Het concert wordt afgesloten met aria’s, duetten, romances en trio’s van beroemde (Russische) componisten.

Het Neva-ensemble en de solisten staan bekend om hun zuivere vocale prestaties. Zij krijgen zeer veel waardering voor hun op geheel eigen wijze gezongen Russische liederen. Dit blijkt niet alleen uit de vele trouwe toehoorders , maar ook uit de reacties van de media. Op zowel radio als televisie is door de jaren heen diverse malen aandacht aan ze besteed en een bekend ochtendblad noemde deze topsolisten eens “De muzikale tovenaars uit Rusland”.
Dit gezelschap keert daarom elk jaar, ditmaal voor de 24e keer, terug naar ons land en verzorgt van begin december tot half januari weer een groot aantal optredens door heel Nederland.
De concerten zijn gratis toegankelijk. Na afloop van hun concert staan de zangers zelf aan de deur om de mondelinge en geldelijke waarderingen in ontvangst te nemen.

Voor meer informatie over het concert in de H. Lucaskerk:
g.c.oostveen@planet.nl . Tel: 026 - 3 23 13 19.
Voor informatie over het Neva ensemble:
Valerya Matigulina, 072-5128555, www.neva-ensemble.narod.ru

Neva 2018 2019 edited