IMG 0568 tnIn september start pastoor Tuan weer de voorbereiding voor hen die door doop en/of vormsel opgenomen willen worden in onze kerk.
Ook degenen die zich willen verdiepen o.a. in de Drie-ene God, in de bronnen van ons geloof, de sacramenten en de traditie van onze kerk zijn van harte welkom.
De avonden worden gegeven op de pastorie/centraal secretariaat aan de Eusebiusbinnensingel 9 in Arnhem-Centrum. We komen een keer per maand bij elkaar van 20.00-22.00 uur. De eerste bijeenkomst is op 19 september a.s.
Wanneer je aan het einde van dit traject besluit om je te laten dopen en/of vormen dan kan dit.
De doop en/of het vormsel zal plaats vinden in de Paaswake op 11 april 2020 om 21.00 uur in de St. Martinuskerk.

Aanmelden via centraal secretariaat: 026-4424567 of pastoor.tuan@eusebiusparochie.nl