pannenkoekVoor de vijfde keer is er in Malburgen een Pannenkoekenmiddag geweest in de Emmauskapel. Dit jaar georganiseerd door Salvatorkerk en Plein 5 (RIBW en St. Eusebiusparochie). Vrijwilligers hebben 80 genodigde gasten mogen ontvangen en ongeveer 200 pannenkoeken gebakken. ‘Het was hard werken’ vertelde een vrijwilligster ‘maar ontzettend fijn, dat je mensen tijdens de zomervakantie die een beperkte dag invulling hebben een gezellige middag kan bezorgen’. Er was zelfs nog tijd, omdat er veel vrijwilligers aanwezig waren, om met mensen te praten en mensen gingen onderling met elkaar in gesprek.

En de gasten, die genoten even iets anders dan de dagelijkse beslommeringen, ontmoeting met anderen in een gezellig aangeklede Emmauskapel.

Een geslaagd festijn en op naar volgend jaar, iedereen bedankt, namens:
Jeanne van den Bogaard - Emmauskapel
Mimi Averesch – Salvatorkerk