nabij1Graag willen wij u uitnodigen om op dinsdag 26 maart 2019 om 16.00u in de Martinuskerk, aanwezig te zijn bij de inzegening van het HERINNERINGSBOEK. Daarna is er voor u allen koffie met wat lekkers.
Stichting NAbij en de St. Eusebiusparochie hebben het initiatief genomen om een herinneringsboek te maken waarin mensen herdacht worden die zijn overleden en geen nabestaanden hebben.
Hierdoor blijven deze mensen in onze herinnering.

Het herinneringsboek krijgt een plaats in de Mariakapel van de Martinuskerk. De kapel is dagelijks geopend.
De ingebruikname van het herinneringsboek willen wij samen met u vieren op de dag dat Stichting NAbij 5 jaar bestaat. Wij hopen u die dag te zien in de Martinuskerk, Steenstraat 7.
Namens Stichting NAbij John Jansen, St. Eusebiusparochie Ellie Smeekens en m.m.v. Dennis Schreurs en Rieky van Elk.