Nguyen Thanh Tuan benoemd als nieuwe pastoor

Nguyen Thanh Tuan

Pastoor Nguyen Thanh Tuan is door de bisschop, kardinaal Eijk, per 1 juni a.s. benoemd als nieuwe pastoor voor de Eusebiusparochie.
Het parochiebestuur is zeer verheugd over deze benoeming na het eerder aangekondigde vertrek van pastoor Zweers en ziet met vertrouwen de samenwerking met de nieuwe pastoor tegemoet.
Pastoor Tuan is 50 jaar oud en nu nog werkzaam als pastoor van de parochie.

Onze Lieve Vrouw van Amersfoort. Hij is geboren in Vietnam. Zijn schoolopleiding en theologiestudie genoot hij in ons land. Pastoor Tuan is sinds 1999 werkzaam als priester in het bisdom Utrecht, o.a. was hij pastoor in Duiven en Westervoort.
Pastoor Tuan wordt op vrijdag 29 juni 2018 om 19.00 uur in de St. Martinuskerk in Arnhem tijdens een installatieviering als pastoor voor de Eusebiusparochie geïnstalleerd. Na afloop zal er gelegenheid zijn voor ontmoeting en kennismaking.