Welkom bij de Tafel van Hoop

kerkinactieKerk in Aktie roept op om op 18 december overal Tafels van hoop te organiseren voor en met vluchtelingen. Zo kunnen we samen de langste tafel van Nederland vormen (kerkinaktie.nl).
In Arnhem zijn veel mensen die vluchtelingen een helpende hand bieden, hen gastvrij ontvangen en wegwijs maken in onze stad.
Voor hen samen organiseren we een gezellige (gratis) halal maaltijd in De Gaanderij, Driemondplein 1, 6843AN, Arnhem- Elderveld, inloop vanaf 18:00.
Iedereen die één of meer vluchtelingen uitnodigt en meeneemt is van harte welkom.
Er is plaats voor ongeveer 80 mensen, meld daarom snel aan met hoeveel personen je komt (uiterlijk voor 14 december).

Geef ook aan als er dieetwensen zijn en of het wellicht mogelijk is muziek te maken om het feest op te luisteren. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging.
Ans Bosma, bosma.ans@gmail.com
Anja Vogelzang
mmv. Resto van Harte Arnhem, Raad van Kerken Arnhem, Diaconie Prot. gemeente Arnhem, De Gaanderij-SWOA