Arnhem Aan

logoOp zondag 2 juli 2017 is er een gezamenlijke kerkdienst van allerlei kerken uit Arnhem. Diverse kerken hebben hun kerkdienst die ochtend verplaatst naar het Gelredome. Thema van deze viering is Arnhem Aan.
Samen met vele andere vieren we het feest van licht. We kijken naar de lichtpunten die in de stad zichtbaar zijn, van kleurrijke initiatieven en ontmoetingen, tot mooie architectuur en natuur. We zingen, aanbidden, luisteren naar de bron van het licht, God.
Deze viering is samen met mensen vanuit allerlei kerken in en rond Arnhem en iedereen die hier graag bij wil zijn. We vieren dit dan ook met jong en oud. Voor de kinderen is er een fantastisch programma en voor de allerkleinsten is er oppas.

Praktische informatie voor deze viering wordt in de komende weken steeds verder aangevuld via de website: www.arnhem-aan.nl. Net als tijdens normale diensten zijn er
allerlei mogelijkheden om mee te helpen aan deze grote viering. Wil je meewerken met het kinderwerk, koffie schenken of parkeerwachter zijn? Meld je dan aan als vrijwilliger via de website www.arnhem-aan.nl En kun je een beetje bakken? Neem dan iets lekkers mee voor bij de koffie!

Tot ziens op zondag 2 juli om 10:00 uur in het Gelredome. Nodig gerust vrienden en familie uit om deze unieke viering mee te maken. Met dit initiatief willen we iedereen aanmoedigen licht te zijn in onze stad! Arnhem Aan. Zie bijgaande FLYER!